KAUNEUSNEUVONTA

Kauneusneuvojat ovat koulutettuja asiantuntijoita, joilta saat maksutonta opastusta meikkaamiseen, kasvojen, vartalon, hiusten ja kynsien hoitoon sekä hyvää oloa edistävien terveystuotteiden käyttöön. Kauneuden osastolla palveleva kauneusneuvoja opastaa sinulle sopivien tuotteiden valinnassa ja vinkkaa, mitkä kauneustrendit ja lookit sopivat juuri sinulle.

Tarkista saatavilla olevat kauneusneuvonnan palvelut sinua lähimmästä Sokoksesta ja Sokos Emotionista. Palvelemme asiakkaita myös ajanvarauksella.

Tutustu kaikkiin kauneuden ja tyylin palveluihin tai vieraile Sokoksen verkkokaupassa, josta löydät kaiken mitä tarvitset näyttääksesi upealta niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

ASIANTUNTEVAA
OPASTUSTA

Kauneusneuvojat ovat koulutettuja asiantuntijoita, joilta saat henkilökohtaista opastusta meikkaamiseen sekä kasvojen, vartalon, hiusten ja kynsien hoitoon. Asiantuntijamme neuvovat sinua myös sisäistä kauneutta edistävien terveystuotteiden käytössä.

AMMATILAISEN
VINKIT

Korosta piirteitäsi tai uudista ilmeesi kokonaan helppojen kauneusvinkkien avulla. Ammattitaitoisen kauneusneuvojan opastuksella saat ihosi hehkumaan ja tuotteista kaiken hyödyn irti.

SINULLE SOPIVAT
TUOTTEET

Oikeisiin tuotteisiin panostaminen kannattaa. Kauneusneuvojalta saat vinkit, mitkä hoitotuotteet ja meikkisävyt sopivat ihollesi parhaiten, sekä apua juuri oikeiden tuotteiden valinnassa.

UUSIMMAT
TRENDIT

Poimi viimeisimmät muotivirtaukset oman tyylisi tukemiseen. Kauneusneuvojat kertovat niksit trendikkäiden lookien luomiseen ja johdattavat sinut kiinnostavien uutuuksien ja trendivärien maailmaan.

VALITSE LÄHIN MYYMÄLÄSI JA VARAA AIKA ALTA