PALVELUT

KUINKA VOIMME PALVELLA SINUA TÄNÄÄN?

Uusi kampaus, juhlameikki tai kenties apua uuden tyylin löytämiseen? Kauneuden ja tyylin asiantuntijamme auttavat sinua täyttämään toiveesi. Tutustu palveluihimme ja varaa aika lähimpään myymälääsi.

STUDIO

Studiomme loihtii esiin ainutlaatuisen viehätysvoimasi. Teemme pikameikkejä, jotka korostavat parhaita puoliasi sekä laitamme ripset, kulmat ja kynnet kuntoon. Teemme myös ihokonsultaatioita ja korvien rei’ityksiä.

HYVÄ OLO -HOITOLA

Unohda hetkeksi arjen kiireet ja anna meidän hemmotella sinua. Rentouttavat ja monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sekä parturi-kampaamopalvelut kätevästi Sokoksen ja Emotionin yhteydessä.

PUKEUTUMISPALVELU

Haetko ideoita uuteen tyyliin tai vaikkapa juhla-asun valintaan? Maksuton pukeutumispalvelu auttaa löytämään omaan tyyliin sopivia vaatteita tai asukokonaisuuksia kaikkiin elämäntilanteisiin. Tarjoamme pukeutumisvinkkejä naisille sekä miehille ajanvarauksella.

KAUNEUSNEUVONTA

Kauneusneuvojamme antavat henkilökohtaista opastusta ja vinkkejä meikkaamiseen, ihonhoitoon ja muihin kauneuspulmiisi. Kauneusneuvontapalvelu on saatavana kaikista Sokoksista ja Emotioneista.

TEE TILAA VAATEKAAPPIISI, TIENAA RAHAA TILILLESI

Nyt kaikista Sokos-tavarataloista löytyvät Emmy-myyntilaatikot tarjoavat helpon ja turvallisen tavan myydä vähäiselle käytölle jääneet vaatteet eteenpäin ja ansaita rahaa.

Tutustu Emmyyn